Klockor 18-30:-

 
Det finns mängder av fina klockor på Ebay. Oavsett om man söker klassiska, moderna, annorlunda eller knasiga så finns det en modell som passar, dessutom kostar klockorna ingenting! Klockorna på bilderna ovan har följande priser:
 
Armbandsmodell 19:-
Transparant urtavla 30:-
Läderarmband med löv 20:-
 
Klicka på bilden för att komma till annonsen!
 
 
 

Barnprylar /Skip hop: Nackkudde 47:- Leksak 78:-

 
 
 
 Är ni en barnfamilj? Eller har någon barnfamilj runt omkring dig som förtjänar fina presenter?
 
De här fina prylarna påminner väldigt mycket om Skip Hop (vissa marknadsförs till och med som det på Ebay, så sök bara på Skip hop så får ni många träffar, om de är äkta eller ej vet jag inte). Skip hop märket härstammar från New York och de har otroligt fina saker allt ifrån inredning till sköta-bebis-prylar. Stora fyndmöjligheter! 
 
Prisexempel:
  • Nackkudde 47 :-
  • Leksak Natt/dag 78 :-
 
 
 
Klicka på respektive bild för att komma till annonsen!

Köpa julklappar på Ebay?

Om ni ska handla julklappar på Ebay är mitt bästa tips just nu att köpa från säljare inom EU. Ibland tar det över en månad att få prylarna man beställer från Asien (HongKong etc) och då hinner ni inte få hem det.
 
Beställer man däremot från säljare som skickar ifrån exempelvis England så brukar det ta runt en vecka att få hem prylarna. Ofta har UK-säljarna nästan samma saker som säljarna från Asien till liknande pris, om det är så att ni kikat in er på något speciellt nu till jul. :)
 
Lycka till i julklappshoppandet!

Top / skjorta 62:-

 
Modern och snygg top som finns i både svart och vitt. Ärmarna är i genomskinlig chiffon vilket ger den sin speciella look. Blir din för endast 62:-
 
Klicka på bilden för att komma till annonsen.
 

Klackade skor med nitar 277:-

 
Skor med nitar, mycket lik skon av Jeffrey Campbell. Finns i vit skinn, svart skinn eller svart "mocca". Jag har aldrig köpt skor på Ebay men de här funderar jag starkt på att beställa, grymt snygga, eller vad säger ni?
 
Klicka på bilden för att komma till annonsen.
 

Vita träbokstäver (hur ser de ut på riktigt?)

 
Jag fick frågan om jag inte kunde visa hur de vita träbokstäverna ser ut i verkligheten vad gäller storleken. Här har jag satt en av mina bokstäver i en Expedithylla från IKEA. Hoppas att det hjälper er :)
 

Caviar manicure pärlor 43:- (12 burkar)

 
Ni har väl inte missat det roliga med kaviarmanikyr? Eller caviar manicure om man vill vara lite extra trendig. Det är små pärlor som man häller på sina naglar (fästes med nagellack), ser jättehäftigt ut och man blir beroende av att hela tiden känna på sina naglar. 12 Små burkar för ynka 43 kronor! När jag köpte i sverige sist betalade jag runt 20 lappen för en liten burk!
 
Klicka på bilden för att komma till annonsen.