Fisheye objektiv iPhone

Ibland tar bloggare (se Keela) bilder som ser lite speciella ut, med ett rundaktigt utseende. Detta kallas för fish-eye och är ett objektiv man sätter på sin systemkamera. Har man ingen systemkamera eller vill hålla budgeten nere kan man köpa ett fisheyeobjektiv till sin iphone. Det finns fisheyeobjektiv för telefonen som fästes med en magnet, och det finns modeller som kläms fast på mobilen.
39:- 3 olika objektiv ingår, bland annat ett fisheye.
 
 
Objektiv med clip-funktion, passar även andra telefonmärken, se annonsen. 28:-
 

Musikspelare, MP3

 
 
Den här musikspelaren är ut seendemässigt mycket lik en ipod shuffle. Skillnaden mellan ipod och den här är:
  • Pris. Den här spelaren kostar 15 spänn! Femton kronor alltså. Helt osannolikt, men sant.
  • Batteri. Batteritiden är 3-4 timmar. Inte särskillt länge, men räcker ändå på gymmet, promenaden eller bussresan.
  • Minnet. Spelaren har inget inbyggt minne, för att kunna lägga in musik på spelaren behöver du ha ett microsdkort (du ser utrymmet för den på bilden ovan). Ett microSD kostar inte så många kronor, kolla på Ebay eller i närmsta elektronikaffär. Spelaren kan hantera upp till 8gb på minnet.
Klicka på bilden för att komma till annonsen.

Länktävling

 
Även om det finns hur mycket som helst på Ebay så kan det ändå vara ganska svårt att komma på vad jag ska lägga upp här ibland. Försöker blogga varje/varannan dag om nya saker. Så den som kommer med bästa tipset på vad jag kan lägga upp får ett inlägg med en länk.:)
 

Hårband med guldlöv

 
Jag tycker att de här smyckesaktiga hårbanden är jättefina! Det finns flera modeller, på bilden här ser ni en med löv. :) Smycken är ofta väldigt billigt på Ebay och det här hårbandet kostar 10 kronor. Vad tycker ni om det?
 
Klicka på bilden för att komma till annonsen.
 

Cardigan med läderdetaljer

 
Tröja / cardigan med läderdetaljer i flera olika färger. 138:-
 
Klicka på bilden för att komma till annonsen.
 

Macbook skin

 
 
Nästa inköp för min del blir definitivt en sånhär sticker till min Macbook. Det finns verkligen massor roliga, häftiga, hemska och vackra motiv. Det svåra nu är att bestämma mig för vilket jag ska välja, det är ju omöjligt! Gör din dator personlig och visa vem du är med en sticker du också :)
 
Klicka på bilden för att komma till annonsen.
 
 
 
 
 

Hårkritor

Med hårkritor kan du snabbt fixa dip-dye, slingor eller ändra hela din hårfärg! Det finns verkligen alla färger och de går att få tag i billigt på Ebay. Ett litet paket med 6 färger kostar 18 kronor. Jag har tidigare köpt en stor låda med !många! färger, kanske lite för många. Jag tycker att det är himla roligt, dock får man tänka på att färgen kan färga av sig på möbler eller ljusa tyger (går bort i tvätten) och att det ibland krävs mer än en dusch för att få bort färgen ur håret.
 
Klicka på bilden för att komma till annonsen.

Lång hoodie

 
Den här hoodien är av lång modell vilket gör att du kan använda den som klänning eller som tröja, vad du än känner för. 83:- kostar den och finns i två färger som ni ser på bilden ovan.
 
Klicka på bilden för att komma till annonsen.

Armbandsur

Klocka med världskarta 16:-
(flera motiv under samma annons, klicka på bilden)
 
Smyckeslik klocka med "kristaller" 30:-
 
 
Klicka på bilden för att komma till annonsen.

Baseballjacka

 
Fleecefodrad Baseballjacka/tröja 125:-. Finns i flera färger, själv tyckte jag att den orangea var himla läcker om man vill ha något lite mer annorlunda. Säljs som herrjacka men den passar lika bra till en tjej, kolla storlekarna med måtten bara.
 
Vad tycker ni?
 
Klicka på bilden för att komma till annonsen.
 

Klänningar under hundralappen

Hur ofta springer man på en klänning för under hundringen hemma? Inte ofta. Men här har du ett tips på några klänning under hundringen.
 
Vilken gillar du bäst?
 

Svart klänning i modern modell 87:-
(Under denna bildlänk finns flera andra billiga klänningar i samma annons.)
 
 
 
 
 
Sexig klänning i röd eller svart 77:-
 
 
Bohemisk klänning med jeanstop. Bältet ingår. 90:-
 
 
Luftig chiffonklänning 59:-
 
 
 
 
Klicka på bilden för att komma till annonsen.
 

Kigurumi

 
På olika ställen i bloggvärlden har jag sett de här Kigurumi- dräkterna /onepiece/pyjamas. Jag har också sett att de används på exempelvis maskerader eller i Cosplaysammanhang. Den finns som flera olika djur och en del kända teknade figurer. På sidan som bloggaren Keela länkat vid något tillfälle kostar dräkterna runt 500 kronor, på Ebay hittar du en dräkt för ungefär 150 spänn.
 
Gillar du Kigurumis? Vilken figur skulle du ta?
 
Klicka på bilden för att komma till annonsen.

Auktioner på Ebay

 
För att göra riktiga fynd ska man hålla koll på auktionerna på Ebay. En auktion börjar ofta på 0 kronor och så får man bjuda den summa man är villig att betala. Om ingen bjuder över dig så vinner du. Det aktuella budet finns hela tiden synligt så det är inga konstigheter. Det här armbandet på bilden ovan vann jag nyligen och fick betala 7 kronor inklusive frakt.
 

Sportbälte

 
Är man en hurtigbulle, eller bara gillar smarta saker så vill jag tipsa om de här små fickorna. Det är ett bälte man knäpper runt midjan (bältet är resår och jättestretchigt) med en ficka på där man kan förvara mobil, nycklar, pengar osv. Jag hade ett sånt här med mig när jag var i Grekland sist och det var helt fantastiskt. Jag snorklade med det (för man vill ju inte lämna nycklar och pengar på stranden!!). Finns ingenting jag tyckte var dåligt med de här väskorna så det är ett hett tips! 
 
 
Dessa säljs ibland på groupon för 89 kronor plus 52 kronor i frakt (alltså totalt 141:-), men på Ebay kan du köpa en direkt för 16 spänn inklusive frakt. :)
 
Klicka på bilderna för att komma till annonsen.

Nitar att limma fast

 
 
 
En av bloggens läsare, Matilda , bad om hjälp med att hitta nitar som hon skulle kunna limma fast på saker, exempelvis på sin telefon. Jag har sökt som hastigast nu på olika nitar (det finns hur många olika former och färger på nitar som helst!) och hittade dessa som jag hoppas är ungefär vad hon söker. Jag har som sagt sökt som hastigast, vill ni själva söka på nitar och se vilka andra varianter det finns föreslår jag att ni söker på "studs" (nitar), vill ni ha sånna man limmar fast kan ni skriva "studs glue" eller "studs DIY".
 
 
Nitarna på bilderna ovan säljs enligt följande:
Guld, 60 stycken 34:-
Silver, 80 stycken 36:-
 
Klicka på bilderna för att komma till respektive annons.
 

Skinnjacka med vingar (barn)

 
225 kronor får man visserligen betala för den här jackan, men jag måste nog ändå betrakta detta som ett fynd. Försök att hitta en liknande jacka i Sverige (och för det priset). Den här skinnjackan har ett par vingar på ryggen och jackan passar både tjejer och killar. Häftigt va?!
 
Klicka på bilden för att komma till annonsen!
 

Svart chiffonblus

 
Den här blusen föll jag för direkt. Jag är allmänt insnöad på chiffon just nu, så det kan vara därför. Men jag gillar de lite lösa och öppna ärmarna också. Vad tycker ni? För endast 58 kronor blir den din, finns i svart och vit.
 
Klicka på bilden för att komma till annonsen!