Stetoskop

 
Vad tror ni om att ha ett stetoskop hemma? Vad du nu vill ha den till är upp till dig. Det finns väldigt läckra stetoskop färger så som rosa och lila, men de kostar runt hundringen. Det här svarta blir ditt för 26:-. Löjligt va? Jag undrar hur bra det kan vara?
 
Kllicka på bilden för att komma till annonsen.
 

Klänning / Tunika

 
Cut out-mönster och liknande har kommit tillbaka igen, det var ju poppis för ett antal år sedan också. :) Den här tröjan bygger väl lite på den trenden, ärmarna är i chiffon men är inte hela, som ni ser på bilden :) Snyggt tycker jag. Kan användas som klänning eller med leggings.
 

62 kronor. Finns även i vitt.
Klicka på bilden för att komma till annonsen.
 

Ebay - hur gör man?

Det är inte konstigt att man är osäker på hur Ebay funkar innan man kommit igång. Det tog tid för mig att våga beställa, tur är väl det kanske, för när man väl börjat är det svårt att sluta. Men nu ska jag ta några Ebay-basics som förhoppningsvis gör det hela mindre krånligt och skrämmande. 
 
Steg 1. Surfa in.
På Ebay kan man hitta nästan allt. Säljarna finns runt om i hela världen, men vill man köpa riktigt billigt är det oftast asien som gäller. Kvalitén kan dock vara där efter, givetvis. På Ebay kan du givetvis även köpa märkeskläder till ett mycket bättre pris än hemma i Sverige, kolla dock så att det verkligen är äkta varor och inte plagiat (om det är äkta du vill ha). På sidan ebay.se listas endast saker som kan skickas till sverige och de visas i svensk valuta, vilket gör att man inte behöver omvandla och räkna pengar själv.
 
 
Steg 2. Registrera
Registrera ett konto på Ebay, välj ett användarnamn och ett lösenord. På ditt konto kan du sedan se alla saker du köpt, saker du bevakar och så vidare.
 
För att kunna köpa saker på Ebay behöver du också ett Paypal-konto. Detta används över hela världen och gör betalningar smidiga. Du behöver aldrig skriva in säljares kontonummer och överföra pengar manuellt via din bank när du handlar på Ebay, du överför via Paypal. På paypal kan du antingen föra över pengar till ditt Paypalkonto från ditt bankkonto eller koppla ditt kort direkt till Paypal så att det du köper dras från ditt kort (efter att du godkänt givetvis).
 
 
Steg 3. Börja shoppa!
När man hittat vad man söker klickar man på köp. När man gjort det skickas man automatiskt till Paypals hemsida, där loggar man in och godkänner köpet. Sedan är saken biff, bara att vänta på att sakerna dyker upp i brevlådan. :)
 
 
 
Övriga saker, bra att veta.
  • Köper man saker utanför europa med gratisfrakt kan man få vänta över en månad på att sakerna kommer fram, det gäller att vara ute i god tid alltså. :)
  • Ebay tillhandahåller ett Resolution-center där de försöker lösa eventuella problem som uppstår. Dessutom brukar det nästan alltid lösa sig vid eventuella problem om man mailar till säljaren och förklarar läget, säljarna vill inte riskera att få ett negativt betyg av dig som säljare.
  • Försändelser med varor av ett värde av ÖVER 1300 kronor riskerar att beläggas med tullavgift. Är värdet under 1300 kronor betalar du ingenting extra efter att du slutfört affären.
 
Fråga gärna om det är något ni undrar, jag kan ha missat något, jag handlar saker av ren rutin nu för tiden. Jag har dessutom kopplat ihop Ebay med mitt paypal så jag behöver inte ens logga in på Paypal längre, så jag minns knappt hur det är i början. :)

Penslar till nageldekorering UV naglar

 
Det har blivit väldigt populärt att fixa sina naglar hemma. Gellack och UV-maskiner har blivit något som alla kan skaffa för bara några hundralappar. Gillar du också att fixa och måla naglarna så kan du fynda alla tillbehör billigt på Ebay. Dessa penslar kostar 17 kronor, för det får du alltså 15 borstar!
 
Klicka på bilden för att komma till annonsen.