Riktiga fiskar på Ebay!

 
Nåja. Riktiga fiskar är det kanske inte, men nästan.
 
I leksaksaffärerna här i Sverige säljs något som heter Robofish. Det är små batteridrivna fiskar som rör sig preciis som riktiga fiskar. Vi har sådana hemma och det är väldigt fascinerande att titta på dem. Jag kom då på den smarta idén så här i efterhand att kika på Ebay om det inte fanns några där - och det gjorde det. Det är inte det "rätta" märket, men de ser väldigt lika ut på bild. Jag har precis köpt en för att se om den rör sig precis som de äkta Robofish-fiskarna. I butiken hemma får man betala minst 100 kronor, på Ebay kostar de mellan 26-30 kronor- så värt! 3 fiskar för 1 i stort sätt.
 
 
 

Inredning - glaskulor

 
Sånnahär glaskulor tycker jag är så himla fina att ha i fönstret. Det går att dekorera lite hur man vill, men sand, vatten, ljus, växt eller hur man nu tycker. De kostar 19 kronor styck på Ebay.
 
 
 

Frozen/Frost-saker

Frost är ju omåttligt poppulärt just nu, och inte bara bland barnen. Det händer bland annat att jag fler än en gång i veckan går och nynnar på diverse sånger från filmen. Och vet ni vad, Frost är absolut något som går att få tag på saker ifrån på Ebay. Här kommer några tips: 
 
P.S. När jag kikat runt på olika Frostfigurer har jag personligen tyckt att flera varit på gränsen till fula, tänk på att syna bilderna noga innan ni klickar hem figurer (och hoppas på att bilden inte ljuger) om ni bryr er mycket om detaljer och "likheten" på era saker.
 
 
 
Elsaklänning från 2 år upp till cirka 8 år finns att välja storleksmässigt på just denna. Kronan ingår. Pris: 82 kronor.
 
Dessa figurer kostar 66 kronor, för allihop. Det är inga perfekta modeller, man man ser ju vilka de föreställer tydligt ändå. Kolla som sagt noga på bilderna innan ni köper figurer så att ni inte blir besvikna.
 
 
En krona med Elsa, Anna eller de båda för 15 kronor styck.
 
66 kronor för mjukis-Olof.
 
Pussel i papp/kartong, 27 kr.
 
 
 
 
Som vanligt klickar ni på bilderna för att komma till annonsen, men det vet ni ju vid det här laget va?
 

Den som väntar på något gott..

Håll ut! Nu kommer det snart ett nytt inlägg med Ebaytips!