Magiska flaskhållare

 

 
Ett sånt här har vi hemma, jag köpte det i sverige för cirka 300 kronor. Därför smakar det därför nu lite bittert i munnen när jag hittar det för 43 kronor på Ebay.. phew. Nåja. Det här är en jätterolig grej tycker jag, många undrar hur det funkar egentligen, flaskan sitter ju nästan i luften. Bra presenttips! 
 
Obs! Jag måste dock inflika. Det är kedjevinstället vi har, repet kan jag inte uttala mig om. Jämför en det kedjeställ jag köpte i sverige med det här billiga skiljer det sig åt kvalitetsmässigt, men även utseendemässigt. Det svenska vinstället är bättre gjort, det ser verkligen ut som en kedja som svävar i luften, medan det billiga är ganska slarvigt gjort (man ser lödningarna mellan "kejderingarna" och den är mer fyrkantig, eller hur man ska förklara, ser inte lika svävande ut. Dock är det fortfarande en jätterolig present att ge bort tycker jag, de här billiga varianterna, och med tanke på priset är det ju suveränt.
 

Linsaskar

11:- 
 
17:- 
 
17:- 
 
Har man linser så måste man ju förvara dem någonstans. Det självklara valet skullle i alla fall för mig vara de här superfina och gulliga askarna. De kostar runt en tia (fåglarna jag länkar här går säkert att hitta för en tia de också om man söker runt lite). 
 
Klicka på bilderna för att komma till annonsen. 

Svenska priser vs Ebay?

Gillar ni det här med att jag jämför faktiska priser som jag gjorde mellan Panduro och Ebay? Mycket av det jag länkar i den här bloggen är ju faktiskt sådant som kostar mycket mer i butik här än vad det gör på Ebay. Skriv gärna vad ni tycker, om jag ska skriva ut svenska priserna eller inte. 

Knappar i roliga former


Knappar kanske inte är det roligaste en vet, jag har nog inte en enda knapp hemma, vet liksom inte vad jag ska göra med dem. Men nu när jag sökte på pyssel (se senaste inlägget där jag jämför priserna på Ebay med priserna på Panduro) hittade jag massor gulliga knappar som en säkert gillar om man är sådär pyssling som scrapbookar och syr eller vad det nu kan vara. Kolla här:
 
 
 
 
 

Pyssel (jämförelse Ebay och Panduro)

Jag vet inte om jag har sagt det här tidigare, men om så så tåls det ändå att sägas igen. För den som gillar pyssel, scrapbooking och annat är Ebay på riktigt en guldgruva. Räkna med att få betala MAX halva priset för pärlor och annat pysselmaterial om du köper det på ebay. Låt mig ge er en snabb jämförelse: 
 
Bokstavspärlor
500 stycken på Panduro: 99:-
500 på Ebay (liknande variant) 46 :- 
 
 
 
Berlocker/Charms
50 stycken på Panduro: MINST 150:- , säljs ej osorterade
50 stycken osorterade på Ebay: 26:- 
 
Knappar
108 knappar i tre olika färger 117:-
Ca 100-120 knappar i blandade färger på Ebay 20:-
 
Figurstans
Billigaste stansen på Panduro 59:-
Billigaste stansen på Ebay (mini) 9:- 
 
 

Ganska talande jämförelser, eller vad tycker ni?