Starfilter 28 mm 24:-

 
Fotointresserad och gillar att mixra med olika objektiv och filter? Dags att införskaffa ett star-filter! Ett starfilter ger effekt på ljuskällor i en bild, se bilden högst upp. Häftigt va? Jag ser fram emot att mitt ska dimpa ner i brevlådan, jag beställde ett förra veckan.
P.s Glöm inte att kolla vilken storlek du har på ditt objektiv innan du beställer!
 
 
Klicka på bilden på filtret för att komma till annonsen, gäller 28 mm!
 

Nagellackspennor / dekorering

Gillar du att pyssla och fixa naglarna själv (eller på andra)? Med en sån här penna blir dekorerandet mycket lättare än att sitta med pensel, mallar, tejp och vad man nu annars kan använda. Har du 11 kronor till övers och ett intresse tycker jag absolut att det kan vara värt att prova. :)
 
Klicka på bilden för att komma till annonsen.
 
 
Pris 11:-
 
 

Retrorobot (wind-up)

 Den här roboten är så himla charmig tycker jag. Den har en riktig retro-look och vrides upp som en gammal leksak. Det finns flera olika varianter av Wind-up robotar på Ebay om man vill kika runt lite. Vore det inte rätt häftigt att ha en sån här på hyllan? Jag har sett liknande robotar i barnbutiker med en rätt ordentligt mycket högre prislapp, än detta - för ynka 39 kronor blir roboten nämligen din.
 
Klicka på bilden för att komma till annonsen.
 
 

God jul!

 
Nu är det snart jul och det kan bli lite glesare med Ebayfynd här, men glöm inte kika in här ändå så att du inte missar något! :)
 
Det är väldigt roligt att jag fått så positiv respons från er läsare som besöker bloggen, jag skulle bli superglad om ni tipsar andra om bloggen, och såklart tar jag gärna emot tips om fynd man kan göra (även jag vill ju bli tipsad!) Till sist vill jag bara säga er alla: ha en riktig god jul allihop! 

Papperssugrör i fina färger 100 stycken för 36 kr

 
Papperssugrör kan ge en lite lyxigare känsla på en fest eller ett kalas, det kan också funka som en snygg detalj i inredningen eller utgöra pysselmaterial. Vad man än vill ha dem till finns de att få tag på här, - billigt!
100 stycken för 36 kronor!
 
Klicka på bilden för att komma till annonsen.
 

Herrskjorta 129:- / 162:-

162:-
 
129:-
 
 
Snygga herrskjortor hittar du lätt på Ebay. Är man trött på de vanliga enfärgade skjortorna finns många variationer; allt ifrån en diskret söm i en annan färg till större mönsterförändringar. Det finns många auktioner där det säljs nya skjortor på Ebay, om du vill bjuda på en auktion kan du, om du har tur, hamna på priser runt 50-100 kronor per skjorta.
 
Klicka på respektive bild för att komma till annonsen.
 

Roliga isformar från 14:-

 
Vad är det mest osannolika att få som isbit i ditt glas? Man räknar inte direkt med att hitta en hjärna i is, eller en is-Deathstar från Starwars, men visst går det. Det finns riktigt roliga isformar på ebay. Här följer bara några exempel:
 

Kläder med transparens från 58:-


90:-
 
 
58:-
 
 
58:-
 
 
 
Chiffon och transparens är modernt nu och riktigt snyggt tycker jag, oavsett om det är ärmar, hela plagget eller någon mindre detalj. Av plaggen ovan är jag mest sugen på det i mitten, jag gillar de puffiga ärmarna, jag tänker mig dock att man kan ha ett tight svart linne under om man inte vill ha magtröja. :)
 
Klicka på bilden för att komma till respektive annons.

Halsband, Luftballong 13:-

 
Jag snubblade över den här annonsen idag. Ett halsband med världens gulligaste luftballong. Det är en viss glädje och något drömskt över luftballonger. Visst var det fint?
 
Klicka på bilden för att komma till annonsen.
 

Kläder med galaxymönster från 57:-

T-shirt med olika mönster 143:-
 

Galaxyleggings 57:-
 
Ursnygg galaxyhood 153:-
 
Galaxy/mustasch-tröja 105:-
 
 
Gillar du galaxymönstren? Mönstret bland annat synts en del hos bloggaren Keela. Galaxymönstren finns på många olika typer av plagg och i flera variationer.
 
Glöm inte att det kan vara bra att göra egna sökningar på ett specifikt plagg du gillar, på Ebay finns samma vara ute hos flera olika säljare och priserna kan variera, det är alltså inte säkert att jag har hittat det billigaste priset.
 
Klicka på bilden för att komma till respektive annons.
 

Genomskinlig sko 189:-

 
De senaste dagarna har jag sett sånnahär genomskinliga boots på bloggar och instagram (tyvärr kommer jag inte ihåg bloggadressen där jag såg dem först). Det är, precis som det låter, en genomskinlig sko. Kanske superbra när det regnar eller bara en kul grej att ha i hyllan. Bootsen finns i flera olika färger och en modell är helt genomskinlig. Se till att inte ha några hål i strumporna när ni tar på er de här skorna bara ;) 
 
Klicka på bilden för att komma till annonsen.
 
 

Tygsko med platå 117:-

I somras såg vi den överallt på bloggarna och Kissie kan ha varit en av de första användarna som jag såg: Tygskon med platåsula! Just den här modellen jag länkar kostar 117 kronor och finns i svart samt vitt.
 
Klicka på bilden för att komma till annonsen
 

Om min vara inte kommer fast jag har betalat

 
På senare tid har det strulat med några av mina leveranser av saker jag köpt på Ebay. Det har handlat om småsummor som jag har råd att förlora som tur är. Om man kontaktar Ebays support center inom 45 dagar efter att man betalat en annons så ska Ebay bistå med hjälp att få tillbaka sina pengar (det här har jag bara provat en gång, utan att få tillbaka några pengar tyvärr så jag vet inte riktigt hur bra tjänsten funkar).
 
Köper man saker från exempelvis Asien tar det ibland över en månad att få hem sakerna och jag brukar inte hinna kontakta supporten för att få pengar tillbaka. Men faktum är att säljarna faktiskt brukar vara väldigt samarbetsvilliga och om man bara skickar ett meddelande till säljaren och berättar att prylen inte kommit fram ännu. Ibland får man pengarna tillbaka och ibland skickar de varan igen! Köper man saker av seriösa säljare så behöver man inte vara orolig :)