Pop Chef - roliga former av frukt och annat

 
Har du spanat in den något annorlunda men ack så roliga manicken Pop Chef? Vad jag förstår så marknadsfördes den på tv vid jul förra året (2013). Den säljs för 169 kronor på Lekmer just nu (och så 49:- frakt på det), men klicka hem en från Ebay istället för ungefär en femtiolapp. Så bjud nu på snygga efterätter och snacks i sommar vettja! :) 
 
Klicka på bilden för att komma till annonsen. 
 

Fickspegel - urgullig Macbook

 
Jag dör lite när jag ser den här lilla fickspegeln. Den är så söt! Det är en macbook i miniatyr, perfekt att ha i handväskan när man behöver slänga ett öga på sig själv. Kul grej att ge bort till Apple-fantasten också :) Spegeln kostar 33:- 
 
Klicka på bilden för att komma till annonsen. 
 

Transparent paraply

 
Det är något speciellt med genomskinliga paraplyer, jag har ett själv som jag är mycket nöjd med. Man får dock tänka på att det inte är något man kan stoppa ner i handväskan eftersom det är långt skaft som man inte kan fälla ihop. Bubble umbrella heter de dyrare genomskinliga paraplyerna, men: 
 
111:- kostar de här paraplyerna, här hittar du de flesta av modellerna på bilderna ovan. 
 
 
 

Barista stenciler

Är man en barista (som hobby eller i arbetet) kan kanske de här stencilerna vara lite roliga. Få fram ett budskap och gör koppen lite roligare. Finns flera olika motiv och du får 16 stycken, utskickat slumpmässigt för 15 kronor. 
 
Klicka på bilden för att komma till annonsen.