Ny på bloggen?

Nya på bloggen?
Glöm inte kolla in kategorierna här till höger för att hitta fler inlägg än de som visas på förstasidan. :)
 
Några prylar från arkivet:
 
 
   
 

Så glöm inte kolla arkivet för dessa godingar!
 
 

Mat + lek = sant

 
Att leka med maten måste ju vara det bästa sättet att få någon motvillig unge att äta på alltså. Har ni sett alla fantastiska bilder på mat som ser ut som konstverk (annars kolla här!). Även om du inte har en lika kreativ ådra kan du också fuska dig till skojig mat hemma. Vad tycker ni om den här ägg-ugglan till exempel? Den blir din för 13 kronor.
 
Klicka på bilden för att komma till annonsen.
 
 

Timglass och akvarium i iPhonen

 
Vill man ha lite annorlunda skal till sin iPhone tycker jag att de här är riktigt roliga. Ett timglas på baksidan av din telefon (det funkar alltså, pärlorna rinner från ena sidan till den andra precis som ett vanligt timglas), eller ett "akvarium" på baksidan med fiskar. 26 kronor får du offra för att göra ett sådant skal ditt.
 
Jag har timglaset med rosa pärlor och den är så himla fin. Jag är supernöjd med den.
 
 
OBS! Länken går till iPhone5 skal, sök på "Hourglass iphone" och sedan din modell om du har exempelvis en iPhone 4.
 

Skor med vingar

 
 
Minns ni tröjan med vingarna som postades här för ett tag sedan (här)?
Vad sägs om att matcha tröjan med de här ur-coola skorna med vingar? Jag föll pladask vill jag meddela. 189 kronor kostar skorna här ovan.
 
 
 
Dessa godingar, också med vingar, blir dina för 134 kronor.
 

Top med klass

 
Gillar man den lite mer uppklädda looken, vare sig det är på arbetsintervjun, middagen eller till skolan så kan den här kanske vara något att införskaffa sig? 55 kronor kostar toppen, vilket ju är helt galet billigt.
 
 
 

Underbara T-shirts

Stooort Förlåt till alla er läsare som väntat på inlägg de senaste veckorna. Livet har inte tillräckligt många timmar helt enkelt. Men nu ska jag ge er en riktig höjdare. Dessa T-shirts är helt underbara och finns i massor fina tryck, detta är bara ett urval så in och kolla hela listan.
 
T-shirtarna kostar 65 kronor styck (och du hittar dem här) så passa på att unna dig massor fina tröjor till garderoben. En av mina favoriter är fågeln med de färgglada noterna. :)