Halsduk / Sjal med döskallar 11:-

 
Den här svarta sjalen med döskallar finns även i orange med svarta skallar, och svart med orange skallar. Tuffa till din klädstil med den vettja. Kostar mindre än en burkläsk. :)
 
Klicka på bilden för att komma till annonsen.

Väggstickers 21:-

 
Väggord och väggstickers är otroligt poppulära. De går att fästa på väggar, möbler eller andra plana ytor, lätt att montera och lätt att ta bort. Det finns flera hundra motiv så the sky is the limit så att säga, bara sök efter det du vill ha. Texten på bilden kostar 21:- med frakt.
 
Klicka på bilden för att komma till annonsen.
 

Personligt iphoneskal med foto 89:-

 
Ett iphoneskal med eget fototryck kostar 249 kronor plus frakt hos Photobox. På Ebay finns personliga skal i flera olika färger för 89 kronor med frakt. Detta är ett hard-case skal, dvs hårt. Det finns också mjuka silikonskal eller flip-covers (bokliknande) med eget foto att få tag i under andra annonser på Ebay. Passa på att göra din telefon personlig nu, eller beställ julklappar till familjen?
 
 
Klicka på bilden för att komma till annonsen.

Bakformar till tårtor, figurer - ca 70 kr

 
Gillar man att baka kan de här bakformarna vara ett lockande köp. Vanligtvis kostar liknande formar flera hundra i svenska affärer (299:- i en lokal tårtbutik i Linköping), här får du en form för under hundralappen! Gör det enkelt att göra snygga tårtor (eller kanske kladdkakor?).  :)
 
Prisexempel:
Bil i 3Dform - 66 kr
Fjäril  - 72 kr
Bok - 72 kr
Slott - 85 kr
 
Klicka på bilden för att komma till annonsen.

Smältande klocka, 103 kronor

 
Har du funderat över den smältande klockan jag har i headern? Klockan påminner lite om ett känt konstverk och är verkligen en rolig inredningsdetalj. Jag såg den på en blogg tidigare i år, hon hade hittat den i någon inredningsbutik. Nu kan du fynda en egen för bara 103 kronor på Ebay.
 
Klicka på bilden för att komma till auktionen.
 

Bokstäver i trä, 13:-

 
Något som är riktigt poppis nu bland inredningsdetaljer är texter och boksträver i trä. Barnens namn på en bokhylla, din och din älskades initialer eller enstaka ord som utgör ett budskap är exempel till hur man kan använda bokstäverna. I de svenska butikerna kan boktstävera kosta riktigt mycket men på Ebay hittar du dem för 13 kronor styck!
 
Klicka på bilden för att komma till annonsen.
 
Eget omdöme: Jag har själv beställt dessa bokstäver och tycker att de är superfina. Väl värt pengarna! Levererades väl paketerat i en kartong jag fick hämta hos mitt postombud.

Iphonehögtalare i silikon 27 kr


Annorlunda högtalare till din iphone. "Tratten" funkar som en förstärkare av det befintliga ljudet i telefonen, man behöver alltså inte koppla till någon ström för att få högre volym på musiken. Högtalaren funkar bra som ställ till telefonen och finns i flera olika färger. Kostar endast 27 kronor. :)
 
Klicka på bilden för att komma till annonsen.
 

Mönstrade leggings, stickat 32 :-

 
Gillar man mönstrade leggings är Ebay en guldgruva, det finns färgglada mönster, diskreta mönster, enfärgat, stickade mönster och så vidare. Den här leggingsen med stickat utseende känns helt rätt nu till vintern och kostar bara 32 kronor.
 
Klicka på bilden för att komma till annonsen.
 
Eget omdöme: Ganska korta i storleken. Känns mjuka och sköna.

Halsband, kamera. 10:-

 
Är det något man verkligen borde köpa på Ebay så är det smycken. Det finns mängder av billiga och snygga smycken. Kvalitén på smyckena varierar, någon kedja har gått av för mig och färg har skavts bort, men med tanke på att det bara är några tior det handlar om förväntar jag mig inget annat.
 
Halsband med kamera i olika färger. 10 kronor.
 
 
Klicka på bilden för att komma till annonsen.
 

Nyckehållare, Moln. 47 kronor

Nyckelmoln 47 kronor
 
Något som är roligare än ett vanligt nyckelskåp är det här nyckel-molnet. I molnet finns en magnet som nyckelringar fastnar i. Den här prylen känns verkligen helt rätt i tiden och blir din för under femtiolappen!
 
Klicka på bilden för att komma till annonsen.
 
Eget omdöme: Jag blev verkligen positivt överraskad över hur stark magneten är, den orkar min stora nyckelknippa som väger bly. Den fästes med dubbelhäftande tejp på väggen så det kanske inte är ett helt ultimat sätt att fästa något på väggen. Men visst är den häftig?!
 

USB-Minne, Uggla. 42:-

 
Ugglor är verkligen något som fått ett uppsving år 2013. I varenda affär finns prylar och kläder med ugglor. Om du också vill haka på uggletrenden, vad sägs om detta USB-minne i form av en uggla?
 
Finns i olika storlekar, efter dessa priser:
4GB: 42 kronor
8GB: 49 kronor
16GB: 102 kronor
32GB: 163 kronor
 
 
Klicka på bilden för att komma till annonsen.
 
 
 

Välkomna

Välkommen hit!
 
Om du har ett intresse av att shoppa på Ebay är du hjärtligt välkommen hit! Kanske har du nyligen upptäckt det fantastiska med att shoppa på Ebay? Eller kanske är du sugen på att börja köpa saker billigt på Ebay men är lite osäker på hur det funkar? Oavsett vad så har du kommit rätt!
 
Jag har köpt en hel del saker från Ebay och sällan blir jag besviken. Det är en fantastisk känsla att fynda. Dessutom älskar jag att få brev och post. Win-win!
 
Ibland har jag känt att jag verkligen vill köpa något, men jag har inte vetat vad. Jag har saknat inspiration helt enkelt. Därför startade jag den här bloggen, för att ge andra inspiration, och kanske genom er läsare få inspiration till nya inlägg av er!
 
Välkomna hit, som sagt!
Kommentera gärna om vad ni vill ha för inlägg eller om ni själva köpt något bra som ni vill tipsa om.

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.