Noppabort

 
Det här är en av världens bästa uppfinningar!
 
Tyvärr är det ofta så att billiga kläder man köper på Ebay blir noppiga ganska fort, men misströsta då inte, en sån här noppa-bort-manick löser problemen. De är skiteffektiva. Jag har inte en exakt sån här modell, min köpte jag på Elgiganten för en hundring, men dessa skulle helt klart vara värt att prova då de endast kostar 15 kr styck!

Vår/sommar jackor

 
Nu när våren knackar på dörren börjar det bli dags att byta vinterjackan mot något tunnare. Skinnjackan är ju en given klassiker i garderoben, men vad sägs om en sån här tunn kappa? Kappan kostar pinsamma 92 kronor inklusive frakt.
 
 
...annars har ni skinnjackan här. ;)  Kostar ungeför 180 kronor med frakt.
 
Klicka på bilden för att komma till annonsen.
 
 

Blus

 
Blusen kostar 62 kronor.
 
Tänk på att många liknande typer av plagg som köps på Ebay rekommenderas att tvättas i handtvätt. :)
 
 
Klicka på bilden för att komma till annonsen.
 

Snygga underkläder

Sov skönt och snyggt i denna. 25:-
 
Sexiga underkläder går att hitta hur billigt som helst på Ebay. Ska man handla liknande saker på Evasunderklader.se får man punga ut med betydligt mer. Det här setet (inklusive trosa) kostar 25 spänn. Jisses. Finns måånga olika modeller och plagg.
 
Gillar du denna så kan du få den för 18:-
 
 
Klicka på bilderna för att komma till annonsen.
 

Hattlampa

 
De här lamporna kan man ju dö för. Vill man ha en äkta Jeeves får man punga ut med ett par tusen, de här Ebaylamporna kostar dock strax under 700 inkl frakt. Det går att komma undan billigare om man söker på "hat lamp" men det beror på om man vill ha en top rated säljare eller inte. Följer du länken ovan kommer du till en toprated. :)
 
Klicka på bilden för att komma till annonsen.
 

Tröja med spets


Annorlunda och dö-snygg tröja, finns i grå och svart. 80:-
 
 Klicka på bilden för att komma till annonsen.

Häftigt nagellack

 
Det här nagellacket ser så häftigt ut och det vore ganska roligt att testa det. Jag undrar verkligen hur resultatet blir! Har någon av er provat liknande lack innan?
 
Köp för 29:- /styck
 
 
Klicka på den övre bilden för att komma till annonsen.
 

Rockabilly 50-talsklänningar

 
Den här klänningen tycker jag är så himla fin! Den känns lite speciell med sitt "kragparti".  :)
Klänningen kostar cirka 400:-
 
 
Vill man ha rockabillystilen lite billigare kan man slå till på en sånhär klänning.
Dessa kostar cirka 220:-
 
 
Tänk på att om ni vill ha en fluffig klänning som inte bara hänger behöver ni en underkjol. De kostar inte många kronor, vill ni söka på underkjolar är det bara att skriva "underskirt".
 
Klicka på bilden för att komma till annonsen.
 
 

Tröja

 
Vad tycker ni om den här tröjan? Gillar du den blir den din för 55:-. :)
 
Klicka på bilden för att komma till annonsen.
 

Portable battery charger

 
Tillhör du skaran som inte riktigt får batteriet i din telefon att räcka? Ibland skulle det vara ganska skönt med en sånhär nödladdare i väskan. Det finns olika sorters nödladdare; olika former, färger och vilka telefoner som passar. Det är ett inbyggt batteri i som man laddar upp. Den här nödladdaren som är på bilden 46 kronor.
 
Klicka på bilden för att komma till annonsen.
 
 

Tesil, anka

 
Är du en tedrickare? Så här i februari brukar många bli sjuka och om man inte vanligtvis brukar dricka te, så kanske det ändå slinker ner en och annan kopp just den här månaden? :) Och, om så är fallet, varför inte göra det med stil? Vad är tråkigare än IKEAs tesil som alla har i sin kökslåda liksom? Skaffa en anka istället! Kommer med en liten platta att ställa den på också, så du slipper kladda ner bordet. :)
 
11 kronor får du avvara för att göra denna tesil till din.
 
Klicka på bilden för att komma till annonsen.
 

Nyckelring att dela med någon du tycker om

 
Kärleksnyckelring att dela, lagom till alla hjärtans dag. :) Tänk på leveranstiden dock, om du köper gåvor på Ebay, köp ifrån Europa eller betala expressfrakt om du vill ha prylarna till den 14e Februari.
 
Klicka på bilden för att komma till annonsen.

Tröja med vingar

För er som gillade den här skinnjackan så presenterar jag här en tröja som kanske är mer din storlek, i samma stil :) Finns matchande byxor med vingar på också, lite roligt. :) Tröjan kostar 96:- med frakt.